Amazone Tours

Selectie van onze standaard Amazone tours in Ecuador

Kano tour in Amazon Regenwoud EcuadorPrachtige kano tours door het Amazone Regenwoud van Ecuador. Avontuurlijke wandel tochten door het Ecuadoriaanse oerwoud. Als een ontdekkingsreiziger opzoek naar schuwe diersoorten. Spot velen kleurrijke vogels en ontmoet de inheemse bevolking van de Amazone.
Kortom geniet en laat je verrassen door de overweldigende schoonheid van het regenwoud in Ecuador!

Voor meer inspiratie, bekijk onze prachtige foto selectie uit de Amazone.

Voor meer informatie over het Amazone Regenwoud in Ecuador.

Kleine selectie van onze Amazone tours

Chachi boomkikker Amazone regenwoud EcuadorHet Cuyabeno Amazone Reservaat biedt de reiziger een enorme variatie in flora en fauna, waaronder honderden vogelsoorten, velen apen soorten, reptielen en zelfs de roze zoetwater dolfijnen!
De basis van deze avontuurlijke tour is de gunstig gelegen Nicky Lodge. Deze Amazone Lodge ligt namelijk direct aan de oever van de Cuyabeno Rivier in de buurt van het bekende Lago Grande!
Prijs voor 4 dagen vanaf $360,00 per persoon.

Uitgebreidde reisbeschrijving van Basic Cuyabeno Amazone Tour.

Zonsondergang in Laguna Grande CuyabenoDe mooie Jamu Amazone Lodge is prachtig gelegen aan de oever van de Cuyabeno Rivier op slechts 15 min. van Laguna Grande. De Jamu Amazone Lodge biedt een goede lokatie voor vogelspotters en dient als uitvalsbasis om per kano het bijzondere ondergelopen oerwoud in het Cuyabeno Amazone Reservaat de verkennen. Het is ook een aanrader om bij zonsondergang een duik in het meer te nemen en wie weet kom je dan zelfs de bijzondere roze zoetwater dolfijn tegen!
Prijs voor 5 dagen vanaf $425,00 per persoon.

Uitgebreidde reisbeschrijving van de Populaire Amazone tour naar de Cuyabeno Jamu Lodge.

Zwembad Hakuna Matata Tour #maatreizen EcuadorDe Hakuna Matata Lodge biedt alles wat een levensgenieter zich kan wensen. De lodge ligt precies tussen de Andes en Amazone en heeft een prachtige tuin met een groot zwembad. Dit is de perfecte plek om uit te rusten na je avontuurlijke grotten expeditie in “Cavernas Templo de Ceremonias”.
Na een goede rust en een heerlijk onbijt met vruchten uit de omgeving, is het tijd voor onze sportieve tour. Vandaag zul je in een raft het ruige water van de Jatunyacu Rivier bedwingen. Jatunyacu betekend ‘Het Grote Water’ in de inheemse taal Quichua. Je bent echter in goede handen, want ons rafting agentschap organiseerd ook elk jaar rafting kampioenschappen in Ecuador.
Prijs voor 4 dagen vanaf $490,00 per persoon.

Uitgebreidde reisbeschrijving van Hakuna Matata Avontuurlijke Jungle Tour.

Kamperen in het Cuyebeno Amazone ReservaatGedurende deze prachtige en avontuurlijke Amazone tour zul je afwisselend te voet, met gemotoriseerde kano en al roeiend over de rivieren, meren en kreken binnen het Cuyabeno Reservaat navigeren.
Haar bijzondere geografische ligging tussen het Andesgebergte en de lage Amazone zorgt voor een grote variateit aan unieke flora en fauna!
De eerste 4 nachten breng je door in de mooi gelegen Jamu Amazone Lodge, terwijl je de daaropvolgende 3 nachten midden in het oerwoud zult kamperen!
Prijs voor 8 dagen vanaf $900,00 per persoon.

Uitgebreidde reisinformatie over Avontuurlijke Kano Tour in Cuyabeno Amazone.

Amazone kajak tour Yasuni EcuadorTijdens deze Amazone kajak tour navigeer en kampeer je in het Amazone reservaat van Yasuni. Dit natuurreservaat bestaat voor het grootste deel uit primair regenwoud en ligt binnen het geclaimde voorouderlijk grondgebied van de inheemse Huaorani bevolking.
Het P.N. (Parque Nacional) Yasuni is waarschijnlijk een van de meest biodiverse plekken op aarde. Het Yasuni Amazone Reservaat ligt in het centrum van een kleine zone waar de amfibie, vogel, zoogdier en vasculaire plantendiversiteit allen hun maximale niveaus van diversiteit binnen het westelijk halfrond bereiken.
Mandari Panga ligt niet aan de Napo maar aan de veel kleinere Tiputini rivier. Om daar te komen moet je vanuit Coca over de Via Auca naar het zuiden rijden. Langs de Via Auca zie je ook activiteit van de oliemaatschappijen, maar dit stopt voordat je bij de ingang van het Yasuni Reservaat. Vandaar is het 1,5 uur varen met gemotoriseerde kano naar Mandari Panga. Vanaf het moment dat je in de kano stapt ben je omringd door prachtig regenwoud en kun je de eerste dieren spotten.
Prijs voor 5 dagen vanaf $1250,00 per persoon.

Uitgebreidde reisbeschrijving van deze Yasuni Amazone Kajak Tour.

Huaorani Waorani jager #ecuadorrondreizen Amazone tourTijdens deze bijzondere tour zul je meer leren over de inheemse Huarani/ Waorani gemeenschap. Je zult al peddelend per kayak de Nushino Rivier afdalen. Dit gedeelte van het Amazone regenwoud is het leefgebied van de Huaorani. De Huarani hebben een autonome status en hanteren hun haar eigen wetten. Deze lokale wetten zorgen niet alleen voor de bescherming van de Huaorani cultuur, maar ook voor de bescherming van de kwetsbare ecosystemen in het regenwoud.
Tijdens deze tour zul je in je kayak diep in het regenwoud doordringen, tot aan de rand van het Yasuni Reservaat. Yasuni is één van de meest biodiverse plekken ter wereld!
Prijs voor 7 dagen vanaf $1550,00 per persoon.

Uitgebreidde reisbeschrijving van Avontuurlijke Huaorani kajak Amazone tour.

Margay wilde kat in Merazonia #ecuadorrondreizen vrijwilligerswerkDeze unieke reis in Ecuador combineert tours naar de Galapagos en Amazone, met vrijwilligerswerk in het Amazone Regenwoud! De eerste twee weken kun je de unieke flora en fauna van de Galapagos Eilanden en het Cuyabeno Amazone Reservaat in het wild bewonderen. Daarna zul je een maand lang het vrijwilligers team van Merazonia helpen om de minder gelukkige dieren te verzorgen. Merazonia is een dieren opvang centrum dat op een verantwoorde manier wilde uit de Amazone dieren opvangt die slachtoffer zijn van dierensmokkel.
Prijs voor 44 dagen vanaf $3350,00 per persoon.

Uitgebreidde reisbeschrijving van Galapagos, Amazone en Vrijwilligerswerk, 44d.

Wolaap Amazone Regenwoud Ecuador