Ancestor’s trektocht - Vanaf $79 p.p.

Ancestor trektocht Ecuador

Korte tour beschrijving:

Dag 1: Riobamba  – Tzalaron – Riobamba

Vertrekdatum:
Elke dag, mits goed weer

We raden aan om voor elke trektocht onze informatie over hoogteziekte goed door te lezen.

Ancestor’s trektocht – Vanaf $79  p.p.

Neem deel aan de Ancestor’s trektocht, geniet van prachtige Andes landschappen en breng een bezoek aan de oudste Katholieke kerk van Ecuador.

Uitgebreide beschrijving van deze trektocht:

Quiñua in de Andes van Ecuador9:00 Am – Vertrek vanuit Riobamba. We rijden zuidwaarts de hooglanden in, naar het dorp Tzalaron. Op vrijdag kunnen we hier een kleine, maar zeer authentieke markt bezoeken. Dit is een geweldige kans om meer te weten te komen over de traditionele Andes-producten en de gebruiken van de kleurrijk geklede inheemse bevolking.

Net buiten het dorp beginnen we onze 4 uur durende wandeling in de bergen. Ancestor trektocht EcuadorTijdens deze wandeling dalen we af van 3560 m tot 3300 m en bij helder weer kunnen we genieten van een prachtig uitzicht op de vulkanen Tungurahua, El Altar en Chimborazo. We passeren kleine inheemse gemeenschappen en traditionele boerderijen met gewassen als quinoa, tuinbonen, tarwe, haver en maïs. Met een beetje geluk zie je kolibries en andere vogels. We eindigen deze wandeling bij het Colta-meer, het grootste meer van Chimborazo met een geschatte lengte van 2,5 km. In het nabijgelegen dorp bezoeken we Balbanera, gebouwd door de Spanjaarden in 1534 als de eerste katholieke kerk van Ecuador. Vanaf hier keren we met de auto terug naar Riobamba.
Aankomst in Riobamba rond 16:00 uur.

Moeilijkheidsgraad: Gemakkelijk
Vertrek: Elke dag met minimaal 2 deelnemers.

Inclusief in deze bergwandeling:

– Vervoer van / naar Riobamba
– Trekking gids
– Lunchpakket en drinkwater
– Benodigde uitrusting (regenponcho, wandelstokken)

Exclusief:
– Ander drinken
– Persoonlijke uitgaven
– Fooi